Kategorier
Nyhet

Årets första sponsor klar Draken Film

Filmörnen är oerhört glada att återigen kunna dela ut presentkort för helårsprenumeration på Draken Film till några av filmfestivalens vinnare.

Draken Film är Sveriges ledande prenumerationstjänst för kvalitetsfilm där du kan streama hundratals festivalfavoriter från Göteborg Film Festival.

Några av årets vinnare får alltså ett helt år med fantastisk film att se fram emot. Men man kan så klart fixa ett eget abonnemang också.
Som prenumerant får du även tillgång till oförglömliga klassiker och utvalda independentpärlor från filmfestivaler över hela världen..

En prenumeration på Draken Film kostar 89 kr per månad. Som prenumerant får du tillgång till ett bibliotek med över 500 filmer som du kan streama var du vill, när du vill. Som medlem på Draken Film får du också regelbundet filmtips, intervjuer och essäer som ger nya perspektiv på filmerna.

Streama hundratals filmer och se utvalda premiärer på bio för endast 89 kr/månad


Sen kan du också se Filmörnens vinnarfilmer genom tiderna på FilmörnenPlay.

Simius (1979)

Science fiction-filmen Simius regisserad av Martin Sundahl, Kristinehamn Synopsis Jorden har tömts på resurser och är knappt beboelig. Man letar efter en nytt ställe i rymden att kolonisera och tror sig ha hittat den perfekta planeten som man kallar ”Simius”. Forskarna skickar i hemlighet ut ett team som skall avgöra om planeten Simius är beboelig för människan. Allt verkar…
Se filmen