Kategorier
Nyhet

Årets Jury – Maja Britasdotter Östberg

Vi säger välkommen till producenten som har världen som spelplan.

Vår andra eminenta jurymedlem är producenten och filmskaparen Maja Britasdotter Östberg, som i detta nu filar på de sista bitarna i en kommande dokumentär om dansaren Joanna Skywalker. Maja träffar du även i en av våra workshop som erbjuds under Filmörnen.

Maja Britasdotter Östberg är född 1978 i Älvsbacka utanför Karlstad i Värmland där hennes pappa arbetade på TUR-Teatern. Hon började sin yrkeskarriär inom kultur och media som reporter och programledare på P3 och TV4 innan hon började jobba bakom kameran.

”Att berätta historier och förlänga drömvärldarna vi alla bär med oss tycker jag är det som gör film så fantastiskt. Vi alla har något viktigt att förmedla som någon annan kan lära sig av och glädjas åt.”

De senaste 15 åren har Maja arbetat som producent inom film, TV, och reklam i Europa, USA och Asien. Att lära sig att genomföra en produktion på bästa sätt och att skaffa rätt verktyg gör man genom att utveckla sin talang, sin kunskap och vara öppen. Nyckeln till att nå målet är att se möjligheter till lösningar istället för kompromisser på idéer och visioner.

Läs mer och anmäl dig till Majas workshop: Cash, cred och min livs historia – Min films olika SYFTEN

Senaste nytt från Värmlands Filmförbund

Noomaraton 2024

Gör film på 24 timmar efter givna regler, där är grunden för filmtävlingen Noomaraton som…

Läs mer

FilmörnenPlay
Se utvalda vinnare genom tiderna